//My Family.
coklat dari genting highland ;
Sunday, May 23, 2010 @ 9:47 AM | 4 Talk [s]

bila tengok coklat mesti air liur meleleh..;) sedap sedap..

hari ni nak stori pasal coklat.. minggu lepas my father ada kursus kat genting highland.. nak dijadikan cerita ayah aku pergi semasa hari jadinya yang ke....?? oke, balik tuh ayah aku bawak sebungkus sesuatu; hehe dan ianya ialah coklat! diulangi coklat! hehehe; saja nak kasi jeles..-)
oke mama pun tolong bukak satu satu bungkus tu buka satu, coklat kopi.. tak pahit rasa manis..pastu bukak pulak yang perisa kelapa yang warna putih tu..kalau sapa sapa pernah makan mesti tau, tapi sayang ada coklat yang dah cair..jadi kena letak dalam frizer dulu.. malamlah sudah, coklat durian pulak dibuka..oke! rasanya memang ada durian.. aku rasa dia memang sumbat durian lah dalam coklat tuh..makan durian itulah rasa dalam coklat tuu..dan coklat yang terakhir ialah perisa cili..wow memang hot! menggelupurlah kejap.. perasaan pedas tu memang ada..tapi tak ada lah samapi kena masuk hospital der..

coklat itu habis pada keesokkan harinya..heee;
sampai di sini; salam

Labels: ,




Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;