//My Family.
hari pekerja ;
Saturday, May 1, 2010 @ 10:40 AM | 0 Talk [s]
hari ni 1 may! cuti pekerja!!! dan jatuh pada hari minggu. tak terasa cuti pun? tak kisahlah.. untuk kali ni nak kepada semua yang menyambut hari jadi pada 1 may! selamat hari jadi okey!

untuk meng short story kan sebuah cerita hari ini, mari lah beramai ramai mendengar kisah untuk 2 minggu ini.. duduk diam diam dan peluk bear pooh kuat kuat ;

 sate sate sate ;

nak dijadikan cerita hari tu belilah sate, makan kat rumah beli kat kedai sate yang dekat dengan petronas pilah tu.. makan makan makan terperasan sate tuh banyak semacam..hehe; rupanya orang uh silap kira dan terbagi lebih dulu puluh macam tulah.. dan hari ni sebelum balik tadi pergi singgah dan bayar.. tak bayar haram okey! itu makanan!! nanti buncit padan muka ;


banyak nya ;
selepas puas belajar ; tak ada la puas sebenarnya banyak lebih kepada main main.. menunggu saat exam mid year; haha.. bagi rehat kepala untuk exam mid year lah konon nya; semua orang study dengan baik sekali ; at least bukak jugak lah buku tuuu tak ada lah hanya membiarkan buku tu berhabuk kat atas meja tak berusik ye tak..? dan akhirnya...
result bolehlah tahan ; heee...nokomen..tapi yang pasti memang merudum..aku jelah kot.. wawa dapat 3a 2b.. dia cakap..non pun suh semua tanya dia dapat berapa A..jadi nanti rajin rajin lah tanya dia yer..
dan semalam, aku pergi singgah kat blog Hanis Zalikha dan melihatsatu video yang memang best! tengoklah ;




cerita pasal kisah persahabatan; memang best!! 

korang tahu ini apa? ok! betul ini kek! bukan kucing k.. tak lama lagi mother's day also birthday ayah.. bila bila bila?? tunggu dulu.. actually aku pun tak tahu bila mother's day.. sapa yang tahu kongsi la.. malah kalau korang nak tahu, 16 may ni hari guru!! ntah ke apa apa an.. banyak betul gambar lah pulak.. saja nak kasi interesting ke hapa? aku pun tak tahu..

k r salam ;



Labels: ,




Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;