//My Family.
sapa nak buat gambar kartun untuk sendiri??
Friday, May 28, 2010 @ 12:16 PM | 2 Talk [s]
Kartunis Ubi

aku ambik info info ni dari laman web kat atas ni; saja saja nak sharing mana tau parents ku terbukak hati nak tempahkan satu lukisan untuk ku; kui3; ehh tapi sapa nak buat buat jelah,, hehe apalah rupaku kalau dijadikan kartun ehh?? agak agak ada rupa siti nurhaliza tak??

okelah selamat membaca info yang di copy paste; kantoi!

PERKHIDMATAN KARIKATUR OLEH KARTUNIS UBI

SELAMAT DATANG KE LAMAN
WEB UBIKARIKATUR YANG
MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN
KARIKATUR HASIL KARYA
KARTUNIS UBI KHAS UNTUK
RAKYAT MALAYSIA!



Kini anda berpeluang untuk mendapatkan gambar lukisan karikatur anda bersama pasangan, keluarga dan sahabat handai hasil sentuhan kartunis terkenal tanahair Ubi dengan cara yang mudah. Hanya hantarkan sahaja gambar anda kepada kami dan Kartunis Ubi akan menghasilkan lukisan karikatur yang istimewa, berkualiti dan menarik untuk anda!
Lukisan karikatur yang dihasilkan oleh Kartunis Ubi adalah karya asli beliau dan bukannya ditekap daripada gambar anda. Lihat sahaja proses penghasilan karikatur dan contoh karikatur hasil sentuhan beliau, dan anda akan tahu perbezaannya!
Inilah masanya untuk anda mengabadikan dan menghadiahkan sesuatu yang istimewa, unik dan lain dari yang lain buat yang tersayang! Lukisan karikatur digital "yang sedia dicetak" ini amat sesuai sekali sebagai hadiah untuk:
  • Sambutan Harijadi
  • Sambutan Hari Ibu & Hari Bapa
  • Sambutan Hari Guru
  • Sambutan Ulangtahun Perkahwinan
  • Penghargaan untuk Pekerja
  • Persaraan dan Perpisahan
  • Ucapan Kenaikan Pangkat
  • Sambutan Konvokesyen
  • Tunang/Kekasih Tersayang
  • Boss Yang Dihormati
  • Ucapan Terima Kasih
  • Ucapan Tahniah
  • Atau apa-apa jua sambutan yang dirasakan perlu!
karikatur image
INGINKAN WAJAH ANDA DI'KARTUN'KAN OLEH UBI?
TEMPAHLAH LUKISAN KARIKATUR ANDA SEKARANG!
Lukisan karikatur karya Kartunis Ubi adalah versi kartun orang yang dilukis dan memiliki ciri-ciri kartun 'cute' beliau yang kemas dan bersih. Anda bebas memilih apa jua aksi, gaya, pakaian dan mesej tambahan atau ucapan peribadi untuk lukisan karikatur anda. Huraikan sahaja kemahuan dan fantasi anda di borang tempahan karikatur... You dream it, Ubi draw it!

PAKEJ LUKISAN KARIKATUR UBI

karikatur warna image

Lukisan Karikatur Warna Digital

  • Format JPEG
  • Saiz A3 (29.7cm x 42cm)
  • Resolusi tinggi 300dpi - sesuai untuk cetakan berkualiti
  • Lukisan seluruh badan beserta apa jua aksi dan situasi pilihan anda
  • Tempoh penghasilan adalah 3-5 hari bekerja selepas pembayaran anda disahkan
  • Penghantaran percuma melalui email
  • Harga - RM97 (seorang)
karikatur hitam putih image

Lukisan Karikatur Hitam Putih Digital

  • Format JPEG
  • Saiz A3 (29.7cm x 42cm)
  • Resolusi tinggi 300dpi - sesuai untuk cetakan berkualiti
  • Lukisan seluruh badan beserta apa jua aksi dan situasi pilihan anda
  • Tempoh penghasilan adalah 3-5 hari bekerja selepas pembayaran anda disahkan
  • Penghantaran percuma melalui email
  • Harga - RM67 (seorang)
UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN KARIKATUR ANDA, SILA ISIKAN BORANG TEMPAHAN KARIKATUR

LUKISAN KARIKATUR SECARA BERKUMPULAN

karikatur berkumpulan image
Kami juga boleh melukis karikatur kesemua ahli keluarga, rakan sepejabat, pekerja dan sahabat handai anda. Lukisan karikatur secara berkumpulan dan beramai-ramai ini amat sesuai sekali untuk:
  • Menunjukkan betapa anda menghargai dan menyayangi mereka dengan mengabadikan lukisan karikatur mereka di ruang tamu rumah anda!
  • Menghargai pekerja-pekerja anda dengan menggantung gambar karikatur mereka di lobi dan kawasan resepsi pejabat anda seterusnya membolehkan pelawat atau pelanggan anda dapat mengenali mereka secara tidak langsung!
  • Menghasilkan kad ucapan hari raya/perayaan, kalendar atau t-shirt peribadi yang menarik dan lain dari yang lain menggunakan lukisan karikatur keluarga/sahabat handai tersebut!

DISKAUN UNTUK TEMPAHAN KARIKATUR

Kami turut menawarkan diskaun untuk tempahan karikatur dalam kuantiti yang banyak. Anda layak mendapat diskaun sekiranya anda membuat tempahan karikatur 4 orang dan keatas, samada ianya dilukis secara berasingan atau berkumpulan, asalkan tempahan dibuat dalam satu order.
Diskaun adalah sebanyak:
  • 10% untuk tempahan 2 orang,,
  • 15% untuk 3-6 orang,
  • 20% untuk 7 dan keatas.

CARA MEMBUAT TEMPAHAN KARIKATUR DAN KAEDAH PEMBAYARAN

Untuk membuat tempahan karikatur anda, hanya ikuti langkah-langkah mudah berikut:

1) Buat pembayaran anda
2) Isikan borang tempahan karikatur
3) Emailkan gambar anda atau gambar mereka yang hendak dilukis
4) Selepas pembayaran anda disahkan, kartunis Ubi akan mula menghasilkan lukisan karikatur anda
5) Dalam tempoh 5-7 hari bekerja, lukisan karikatur anda akan diemailkan terus kepada anda.

KAEDAH PEMBAYARAN YANG DITERIMA:

Untuk pembayaran, anda boleh membayar melalui kaedah ATM Deposit, ATM Transfer, Online Banking dan Maybank2u ke dalam akaun bank kami (Maybank & Public Bank). Kami akan menghantar butiran akaun bank kami selepas anda mengisi borang tempahan karikatur.

SEDIA UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN?
HANYA ISIKAN BORANG TEMPAHAN KARIKATUR
Untuk sebarang pertanyaan berkaitan karikatur, sila lawati mukasurat Karikatur FAQ kami.



Labels: , ,




Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;