//My Family.
cuti hampir habis ;
Monday, June 14, 2010 @ 1:23 PM | 0 Talk [s]
nampaknya tinggal lagi seminggu ya nak sekolah? dah siap ke kerja sekolah; bunyi macam orang yang baca blog ni semua masih sekolah ehh? dan berita tak seberapa gembira menerjah; belum siap; baru la sekarang terfikir kerja sekolah yang menggunung dalam beg tu; kau bila nak siap? asyik berblog jer; ingat ada ke yang nak baca; time tu terasa sedih sikit; nganga kejap!

mari semua dengar cerita sebenar;

pagi tadi sebenarya niat nak update sahaja; diulangi update sahaja; namun akibat kebengongan yang melanda sekejap; terdetik nak tukar background; yelah blogger kan dah ada design design baru? dah cuba? bagus! aku dah; dan inilah hasilnya; komenlah kalau termampu; heee;; selesai sudah; cari kat youtube nurmuhammadahmad ; oke! dah jumpa; cari lagu yang makcik itu nyanyi; oke dah jumpa lagi; lagu terus letak link dalam blog dan mula celoteh; ehh; sedap ke mama rock ini nyanyi yer??

aku pun tak tengok lagi; aduh ai!

lalu; terlihat balik title; cuti hampir habis; oke! cerita pasal cuti balik;

kami tak dapat cuti kemana mana kerana tuntutan belajar mama dan ayah di johor; kami tak kesah selagi tv didepan kami; haha ; lagi lagi kami pun memang banyak kerja sekolah; lagi; ummm tuisyen yang sentiasa ada dan berjalan di sekeliling kami;

tetapi; paling penting; sebelum hari ahad ini; yang harus dibuat dengan segera ialah;

  • basuh kasut
  • gosok baju
  • buat homework
  • jahit lencana
  • jahit kain yang labuh mencecah lantai tu
  • menjahit baju yang lebih besar dari badan ku [merewai rewai]
  • susun buku
  • study
  • updates blog
okelah; buat masa ni itu sahaja yang masih belum dibuat dan akan bertambah lagi nanti dari semasa ke semasa;

semalam! 

wancik datang dengan paksu ; ajak wan pergi jalan jalan; dan jam di kuala pilah! untuk julung kali bagi tahun ini kot; nasib baik sempat sampai rumah;

oh ya! shoutbox aku letak tepi yer; sebab left side ni macam panjang semacam; geram tengok dia panjang lebih dari aku punya cerita; -) oleh sebab itu; terima kasih berbanyak banyak kepada tuan punya blog yang kasi tutorial ini; aku harap blog ni tak nampak macam budak budak sangat; hehehe

okelah; sampai ketemu lagi di masa yang tidak tetap; maaf sebab jarang update; tak ada cerita; dan malas sedikit;

salam semua! selamat petang

monolog diri; ayah dan mama dah balik johore; hari ini sangat panas selepas beberapa hari hujan memanjang;

Labels:




Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;