//My Family.
tak ada sebab nak update ;
Wednesday, June 9, 2010 @ 10:02 PM | 0 Talk [s]


jom cerita apa benda nak buat waktu cuti; rasanya macam macam je benda yang kita boleh buat tanpa disangka bukan?? mari kita buat hobi kita!! apa hobi anda?? 

hobi aku; 

pertama ; tidur

kedua ; tidur

ketiga ; tidur

keempat? umm belum fikir lagi; mungkin studi??

hahaha;

wawa dah siap hampir separuh home work dia; kerja dia yang paling banyak adalah bahasa melayu; wah hebat!! heee

boringlaaa; sebenarnya tak ada benda nak update pun sebenarnya; saja saja nak tambah post; lalala; okelah sori menganggu smeua; selamat malam;

salam

monolog diri; tibe tibe bebel pasal entah apa apa kat blog ni; sorri ya;

Labels: ,




Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;