//My Family.
mang ai ! sedap gila ~
Sunday, August 29, 2010 @ 10:44 PM | 0 Talk [s]
tadi tadi tadi kan, ada ayam..sedap sedap !

terasa kenyang dan tak boleh nak gerak gerak lagi dah, kerja pun terasa macam lagi best letak tepi dulu baru nak usik. tiba tiba terfikir lagi..

hoi ! esok sekolah..

alamak ! 

tersedar sudah, keinsafan mula menjalar;

haha...

esok sekolah, tapi sekarang badan rasa sengal sengal dan gatal gatal nak ponteng,,

oke laa, should sleeping, meminta maaf kerana idea sangat sangat tipis dan nipis lalu idea pun hilang ditiup angin,, entry kali ni sangat bosan kan..

umm

paling penting lusa is BIRTHDAY MAMA dan MERDEKA,,,

pada hari tersebut, akan ada entry lagi.. harap aku sempat..amin,,

salam
tata

Labels: ,




Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;