//My Family.
mi sup buatan maklong ;
Thursday, December 30, 2010 @ 12:37 PM | 2 Talk [s]
bunga cinta ;


sekarang waktu hujan, saat sejuk, walaupun sekarang dah pukul 12.26pm  (mengikut jam di ladtop) , mi sup ni malong buat dah lama tapi kesian tengok gambar yang dah ambik tapi tak di post kan ke dalam blog, kata nak tulis macam macam berkenaan apa yang dilakukan di blog, bukan?

jadi gambar gambar yang dah ada ialah ; enjoy ;D

mi ;

sup nya ;

gambar diambil oleh jurugambar non ;

sibuk sibuk mintak dekat mama, nak ambik gambar mi sup ni sebab dalam hati niat suci nak letak dalam blog..saja saja nak bagitahu semua orang yang kami makan sedap, waktu tulah, 

sekarang mungkin cerita dah lambat, tapi masih nak tulis dekat blog, ;DD

bakal dimakan oleh non dan k. emi ;

berusaha ambik gambar lawa lawa walaupun air liur dah meleleh sebab tak sabar nak makan mi sup ni ;

sup dari jarak dekat, sangat lazat ;DD

sup ni makin nampak sedap lah, HAHA ;D

p/s ; apa apa pun aku ucapkan tahniah banyak banyak pada bola sepak sebab menang piala suzuki, tahniah oke ;D


salam sayang ;
doREmi ;



Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;