//My Family.
Read It and Weep ;
Thursday, December 30, 2010 @ 11:54 AM | 0 Talk [s]



Mencari sebuah konklusi? The story, "Read It and Weep" membawa maksud baca dan nangis, seperti mana yang ada dalam buku "Wicked by wicked step", buku literature english form5 tahun depan, means, lagi 2 hari dari hari ni, 30 december 2010..

Pagi ni, pukul 9 pagi , TV3 ada siarkan cerita "Read It and Weep". Cerita dari Disney dan sangat best gila lah! 

Bangun awal semata mata untuk tengok cerita tu, memang berbaloi, sebagai titik penamat cuti cuti sekolah yang hebat. Menunggu saat saat untuk bertemu dengan guru guru disiplin sekolah semula, HAHA;D

Nampaknya, semua orang mesti dah beli barang sekolah yang baru kan? Sebagai pembuka hari sekolah yang baru. 

Begitu juga kami, dengan pelbagai barangan baru untuk ke sekolah, sememangnya memberi satu inspirasi nak ke sekolah, 

Selamat tamat cuti sekolah kepada semua, Jaga diri bila pergi sekolah dan berusaha baik baik demi exam awam LAGI ;DDD

ta sabar nak tamatkan zaman persekolahan menengah ;p

Salam Sayang ;
doREmi ;D



Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;