//My Family.
kejadian umpama pungguk rindukan bulan ;
Sunday, January 2, 2011 @ 12:23 PM | 1 Talk [s]

cahaya kegembiraa ;DD

Selamat pagi kepada semua blogger dan rakan rakan sekalian, ngee ;D .. Esok da sekolah kan? Semua dah siap siap ke belum? Seronok tak? haha ;( 

Semalam, kami sekeluarga, ke Seremban, bertolak pada pukul 5.30pm..ada orang kahwin seyh, so, kami ni hobinya bergambarkan, so banyak lah gambar di capture untuk memeriahkan blog ni, derr, karang kalau cerita je tak dapat lah nak tunjukkan kelawaan dan kelambatan nya ;) 

the gambar gambar yang di ambik sesuka hati tanpa memperdulikan manusia manusia yang wujud di sekeliling;(

silakan enjoy ;DD

theme ; PINKY ;
 saat menjejak kan kaki kat rumah parents pengantin, aku terkedu kejap dengan warna tema dia, PINKY..dan aku tengok, kanan kiri depan dan belakang semuanya pink,, termasuklah meja dan khemah..

paling gempak, pasangan pengantin juga berpakaian pink,

lapar gilak !!

bahagian aku ;

waktu ni dah pukul 8.30pm, aku dah lapar sangat dah ni.. tapi masih kena tunggu orang lain lagi..

saat kelaparan bertambah ;

minum air sirap limau ; COLD ;)

tangan non ; p

air sirap limau ni, makin lama makin berkurang sebab nak tahan kelaparan ni ;


cupcake ; YUMMY ;
manisan mereka adalah cupcake, sangat manis tau, lebih lebih lagi dia punya icing memang terbaik, saat masuk mulut....perghh!! sangat sedap, sesedap cokelat cadbury laahh..


sedap wow ;pp

manisan ;D

  
saat kegilaan bersama ;


mama dan wawa ;

wan && mama ;

wan cik ;

wawa sahaja ;D

berborak ; tunggu makan ;

wan sahaja ;DD

ayah ; ke-bosan-an???
aku ; penulis ;

abang ; sebuk mesej??

mama; menunggu ;DD

wan minum ;p

sorakan gemilang ;p

kek kahwin ;

non sahaja ;

 saat kebosanan melampau terjadi sebab terpaksa menunggu saat makanan boleh dijamah, derr, betapa penatnya menunggu, adakah mereka sedar kami sedang kelaparan dan kena tak tahan menunggu saat makan..?

apa apa pun, makan lewat malam agak sakit hati sebab speaker besar ada kat belakang, dan saat beliau menyanyikan lagu BIAR BULAN BICARA oleh BOERY MARANTIKA...kami tersedak sekejap;) tiba tiba menyesal sebab pilih tempat duduk tu..;(


sesungguhnya, kami memang agak kekenyangan selepas makan, yang penting perut kami terisi dan terima kasih kepada semua, sampai sahaja rumah, terus ke bahagian katil dan letak kepala dan tidur..

sampai saat ini, selamat bersekolah semula!! 

esok sekolah??

p/s; saat sekolah tiba, aku tiba tiba yakin, sekolah terlalu awal untuk bermula, hahaha ;DD


salam sayang ;
doREmi ;



Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;