//My Family.
makan sedap sedap ;)
Sunday, February 20, 2011 @ 1:18 PM | 2 Talk [s]

yeah! makan sedap sedap lah korang ;)
semalam, we all sekeluarga pergi seremban, makan pizza, sangat kenyang terasa dalam perut ni, penuh dengan makanan, thanks to our parents~ bak kata pepatah, kenyang perut suka suki hati ;(

alamak! baru perasan, gambar sup nya tak da, maaf lah yer, dah habis makan baru teringat nak ambil gambar, dengan muka tak malu, keluar phone tangkap gambar semua semua, gambar kenangan oke ,, ngee ;)



then, kami makan pizza yang baru tu, sedap tau! cheese dia depan belakang ada, sangat mengasyikkan,waktu ni, ayah dan mama sedang sibuk bahagi bahagi pizza untuk kitorang semua, jadi memang banyak lah tangan tangan di atas pizza ni,


sangat enak bila mula gigit encik pizza ni, terasa kelazatan sehingga menjilat jari ,




semuanya sedap dalam mulut ni, dah syok saja tengok makanan ni, ramai betul orang semalam, semua sibuk makan, aku pun tak hirau orang..




kami adik beradik semua minum iced chocolate, sangat lazat, see? betapa sedap nya makanan makanan itu,

tetapi minuman kat atas ni air ayah, air asam boi, tak tau rasa apa, rasa asam lah kot?

apa apa pun, semalam memang sedap makan macam macam, perut pun sedap je, semua terduduk dalam kereta semalam, kenyang gilak!! lalu ketiduran ;)

sampai rumah dalam anggaran pukul 10.30pm..

jumpa lagi nanti,salam sayang ;)



Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;