//My Family.
pizza hut lah ~
Sunday, March 20, 2011 @ 9:54 PM | 0 Talk [s]

selamat malam kepada semua blogger ! apa khabar? dah kemas barang sekolah? hehe ~

semalam, bersamaan err 19 march kan? kami sekeluarga dah pergi ke seremban, my mom nak belikan kami semua buku buku latihan and rujukan yang tak cukup lagi, wonder why? my mom nak kitorang baca buku je dah! tak payah nak ulang alik sana sini cari buku~~ haha

kami gak dapat beli sebuah buku cerita setiap orang! suka betul hati, dah lama tak baca baca buku dapat serkap sebijik buku sorang; buku yang aku beli tajuk dia ; roti tawar cicah susu oleh liza nur ! komen ; HEBAT! nani beli buku sweet sour kalau tak silap, abang beli buku komik CONAN~ dan wawa melah melia, selamat tinggal kawan;)

sambung cerita, kami pergi makan makan ~dapat try pizza cuti sekolah yang baru tu! sedap, dan banyak cheese ; jom tengok gambar ;)


sedap tau! kali ni beli yang regular, cukup cukup enam, makan sorang satu! and beli satu lagi take away for our granny ~


atas pinggan ku ; saja nak tunjuk, aku dapat yang besar ;)


sup ; sebagai pembuka selera kami ;


air iced chocolate ;) terbaik! belakang cawan tu adalah ayah!! tengah makan ke?? hehehe~


ni lasagna, parents aku cakap GARFIELD suka makan ni ! sebab tu dia montel dan gempal, jujur aku cakap, rasa dia memang sedap lah! tak boleh nak lawan! eat is life ~ haha


pencuci mulut, CHOCOLATE VOLCANO ; sebagai penyedap dan pemanis mulut ~ sangat sedap,


sebab ni lah dia dipanggil VOLCANO ! sebab aiskerim dia akan cair macam volcano tu, nampak menyelerakan kan?

okelah sampai disini dulu ~ suka betul hati dapat post pasal makanan ; buat aku rasa lapar dan nak makan balik, 

ayah cakap kalau tak jaga makan dari kecik, susah nak jaga pemakanan bila dah besar, tapi sayang, aku nak jaga badan jugak ke? keding macam ni? hahaha ~

salam sayang untuk semua ;)
theWRITER ;



Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;