//My Family.
i luv a&w ;)
Sunday, April 10, 2011 @ 11:23 AM | 0 Talk [s]

salam semua ; ahad yang lepas, hari yang panas membara telah membantu kitorang semua dapat makan ice-cream kat A&W ;DD memang sedap lah bila dapat makan sana, 

pergi seremban time tu juga walaupun esok nak sekolah ;))


model terkenal, wawa ;DD sedang tunggu ice-cream ; jadi kami pun amek gambar ;) demi blog !


semua order ice-cream ni, abang je order lain, sedap betul ! coklat penuh, HAHA ;DD


ice-cream abang order, 


tiga perisa yang lazat tau ;)


tengok lah coklat dia, pekat betul, dan manis macam madu ; sangat puas makan.


kami semua tunggu untuk burger, dia bagi cawan ni.


ayah kami ;DD 

sangat rasa puas puas hati dapat makan ice-cream ;) ~~ semangat betul dapat makan ice-cream, lupa segala homework ;DD hahaha..

salam sayang semua ;DD



Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;