//My Family.
ole ole dari ganu ;DD
Sunday, April 10, 2011 @ 11:05 AM | 0 Talk [s]


salam sayang semua , macam selalu lah, when my father keluar ke luar kota, beliau akan belikan kami adik beradik buah tangan.

pabila kami mendapat seluar. maknanya memang best lah, dapat tambah satu lagi seluar kat dalam almari tuh. HAHA ; sukasukalah!



setiap sorang diberi sehelai seluar pelbagai warna, aku dah cop awal awal warna biru ~~ wawa punya warna merah, non punya warna coklat, mama punya warna oren dan ayahnya kuning. kalau tak silaplah ;)

dan kami semua diberi setiap sorang seekor kura kura ;DD hehehe. (keychain) ~~


comel bukan? ;DD

apa apa pun, sangat suka hati sebab dapat macam macam, dan terima kasih di ucapkan kepada semua.

salam sayang untuk semua ;)



Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;