//My Family.
hari membakar bakar ;)
Thursday, August 25, 2011 @ 12:07 PM | 0 Talk [s]

haritu, kitorang gi membakar makanan untuk dimasak pelbagai juadah nanti, haha, seronok mey! aku tukang jaga api. memang seronok lah. 


ni first first dulu, nak buat api.. plus buat arang.. nanti dah ada bara baru boleh bakar...


sedang berusaha nak membakar ni.. masih dalam proses buat bara lagilah.



makanan yang dibakar. sedap kan? jangan terliur sudah! ~~

malam tu, my mom masak semua tu jadi gulai ikan!!!

malam tu memang rasa puaslah sebab aku jaga api ehh kan. hahaha..

okelah, maaflah, sejak dah lama tak menulis ni, terlupa kejap cara nak tulis blog, kah3 ;(

maybe akan ada power tu nanti, ....

oh ya! korang ingat tak dekat angsa yang kecik dulu? yang nama lala lily tuh? mereka dah besar,

nilah dorang, berkawan baik dengan itik 3 ekor sekarang..

tak jelas sangat gambar sebab nanti dia lari kalau aku datang dekat..



akhir sekali, selamat berpuasa ;)

p/s ; kitorang cadang nak "hancurkan dapor" hehehe...



Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;