//My Family.
assalamualaikum dan salam sejahtera semua....
Sunday, September 18, 2011 @ 7:44 PM | 0 Talk [s]
  



hai semua, dan assalamualaikum kepada semua blogger.. nak mintak maaf lagi, rasa dah penat pulak.. aku update untuk menggambarkan yang blog ni masih hidup dan si penulis masih lagi wujud, cuma......

AKU SIBUK DENGAN SPM LAAA ;(((

huwaaaaaaaaa.....

sila dengar kisah hidupku selepas SPM yang sengal ni habis dengan penuh kejayaan..
[lambat lagi..about 4 weeks more?]

dan untuk semua pengetahuan, yang paling penting..

wawa dah pun habis exam UPSRnya minggu lepas.. dan dia tengah syok hidup senang lenang...

aduh! markah taklah teruk sangat trial lepas, but i dah tinggal lagi dua untuk buat betul betul TAKNAK failed physics and chemistry lagi!!!!

yang lain dah selamat dalam genggaman.. haha BELAGAK!

anyway, raya harus raya..kehkehkeh..

tak sabar nak story aku raya dengan budak budak ni last week...

cerita cerita raya yang buat aku panas hati pun ada..BAJET!

&&& 

yang paling penting....

raya yang tak best dan paling hebat pun ada..

tapi...

mama baru je cakap..

kau jangan leka...
KEHKEHKEH...

so,,,

salam sayang untuk semua,,usha fesbuk kejap, kotkot ada gambar raya ritu kat dorang..

solong,

assalamualaikum GUYS ;DD

postmortem penting ; hidup bulan ini semua hebat je..takde sedih sedih ;))COOLMAN ~~





Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;