//My Family.
waktu cuti + musim buah"an ~
Monday, November 28, 2011 @ 8:35 AM | 0 Talk [s]
assalamualaikum, 

salam sejahtera semua, just wanna lets all of u to know that ;

1. sekarang musim cuti (ak tak, exam lagi..huuu)
2. musim buah"an!! 

cerita n02 dulu,

kat rumah aku sekarang, ada banyak buah, haha. terutamanya, buah durian. tiap tiap hari tok cik pergi tengok, dan tiap tiap hari jugak ada. sampai tak termakan, dah sedekah kat jiran jiran dan kawan kawan wan, still ada lagi, last nya, hehe. 

TEMPOYAK time ~~

buah kedua, RAMBUTAN. musim dia kot? kat depan tingkap ni, semua dah kuning, ada jugak yang dah merah depan rumah. A LOT! really mean a lot words ;

haha, nampaknya sampai sini dululah, masa tak mengizinkan sebab aku ada banyak exam lagi ni, 

ada lagi dua! the very important exam ~~

chemy and lkj ;DD

so, lepas exam habis, hari hari aku update. err, mungkin? haha.

so long, dan dan terima kasih sebab tulis dekat shoutbox tu. ngee~~

serius ly , tamat exam blog ni aku bagi NYAWA oke. maaf sebab tak sempat nak sana sini dulu

oleh itu, selamat pagi semua! dan jumpa lagi selepas 6 DISEMBER ;)

assalamualaikum .



Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;