//My Family.
selamat hari jadi :P
Sunday, April 8, 2012 @ 12:56 PM | 0 Talk [s]

Assalamualaikum kepada semua, specially for sesapa yang rajin buka blog yang agak agak dah nak berabuk ni, hikhik.


First at all, ak nak umumkan 

Happy Belated Birthday to Abang,


even aku marah ke hapa pun kat ko, ak ingat lagi kot birthday ko,

well, takde masa kot nak tulis ke hapa.

wawa pun, macam dah lupa nak LOG IN emel dia. bengong, ak je ke yang buka hari hari emel hah????

Anyway, ak teringat ada satu lagi OPPORTUNITY yang ak boleh pilih nak ucapkan selamat hari jadi, hahahha :P

kredit ak pun dah takde, damn!

pape pun Selamat hari jadi lah yo..

4 April ritu ak sibuk doe, hahahhaha...

so long byebye.



Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;