//My Family.
Tuesday, May 29, 2012 @ 11:37 PM | 0 Talk [s]


Assalamualaikum semua, :D

Last week, ahad lepas, ak dihantar semula ke utp , Perak . Sampai lah UTP around 11am . Tak dapat kemas barang pape sebab kena tunggu kawan balik dulu, gi ambik kunci, nasib baik dah print Registration Summary, kalau tak sure ak kena tido kat masjid malam tu .

Start 1st week, banyak gila kelas cancel. memang cun lah kan. Then ada gak gabung lecture dengan kawan kawan baru. Dari course ICT / BIS , may intake. 

And guess what, Fundamental of Programming 1 yang ak belajaar, mmg sebijik cm ICT masa spm. Memang senang paham lah. syukursyukur. ^^

BTW, result keluar, 30 may, dalam beberapa minit lg ;D hehehe. 

Kipas kat bilik ak pun dah okey! Goodjob to my rumate, sbb selalu jpe makcik tu, cakap panas dalam bilik. ahahaha.

Housemate sume oke. baikbaik! Semua rajin kott, kemas fridge and make sure all of us doesn't do disgusting things -_-'' biarkan makanan berulat ke hapa, takde wehh! clean and clear kot fridge tuu. 

Ak ad letak susu, makan dgn honey star, satu kotak kecik tu, ak leh makan sampai seminggu dengan satu kotak susu. So berbaloi lah, ak leh spent banyak lagi masa nk kemas katil ak ^^ Tak percaya, Please, u must believe it!

Esok lak, ada talk pasal dean list, sumpah malas. Pukul 2.30 lak tu, ak rasa cm nak tido je time tuhh.

Pape pn ak dah start kelas dah semua. Not bad, awesome jelah

okelah, To much talk, nak start tengok linear programming balik. Tiba tiba nyesal berenti awal sangat dengan Mr Rai. hahhaa. Tapi ak paham je ap Encik Abas cakap tadi. ^^

So long, Assalamualaikum. 

p/s : Congrats to all yang dapat Matrik, Form6, UPU, POLI, IPTA, IPTS. UITM. dan semua semua lah, G.Luck and Wish all the best ! 

Oh ritu ak dapat UPU, Politeknik Ungku Omar, Diploma Teknologi (Rangkaian). Ipoh, Perak. hahhaa. Jodoh ak memang besar betul kat Perak nihh ^^.



Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;