//My Family.
malam yang best :)
Tuesday, May 1, 2012 @ 10:54 PM | 0 Talk [s]

Assalamualaikum semua , hehehe .

Cepat teka mana tempat kat ats nihh ! haha. Ni kat tepi tasik, di suatu masa dahulu, masa ak masih lg boleh g tasik wktu petang. Tapi sekarang, macam, err, malas lah pulak, penat, dan tuntutan tidur ak lagi tinggi dari nk jalan kaki sampai ke tasik. perghh! malas kott.

Tiba tiba, malam ni before ak sepatutnya study, (dalam hati ada niat) , ak nak hupdate blog ni, kasi jgn xad org tgk, hahaha. Bajet mcm ad org slalu dtg, baca kn?

Tapi macam biasa, semua story dah di makan zaman, so, baca jelah yo!


First of all, introduce to my rumate (roomate) , Hanis, from Seremban. hehehe. Location sekarang nihh, kitorang g ada satu taklimat, apa ntahh, ohh yeah, Rakan Masjid. Ingat wajib, rupanya, xlah sangat. haha. Best jer tgk video dia, :)



Oh yea, cerita pasal tasik, dua gambar ni kat tasik lah, atas tuhh, dari atas jambatan, yang bawah ni dari bawah jambatan. hehehehe. And of course, dua dua dari hari yang berlainan. Satu awal bulan feb, macam tuh, bawah ni dalam bulan mac haritu.


Ni lak, last day, MAS , Minggu Aluan Siswa, hehehe. 
&& Jam biru aku tuhh dah xleh pakai, pfttt!, balik pilah, yeah! beli baru.. hahahahha.



And lastly, geng to TASIK , hahaha. Tapi kn, penat kott jalan, stress..hahaha..

Tapi bila ak dah dapat lesen, tengoklah, hahaha.

Anyway, thats all, lain lain gambar adalah untuk simpanan sendiri dan tidak lah sesuai untuk dipertonton kan kepada umum. hehehe..

9MAY, home, wait for me. HAHAHA. Tak sabar betul ak nak balik rumah, dan of course tidur, menggantikan tidur tidur ku yang tak segalak dulu. :))

Oh yeah, my last paper is 9May, so mungkin balik 9May jugak, dalam pkul 6 petang dari Batu Gajah. :D

p/s ; Wawa, sila balas emel anda, pfttt!! Lambat gila ko balas. Sengal. :)

So long, byebye semua. Assalamualaikum.



Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;