//My Family.
post 1 ; cerita dr kemi :)
Sunday, June 3, 2012 @ 12:25 AM | 0 Talk [s]

tengah malam dah , :)

Assalamualaikum semua . So well, sekarang dah masuk awal minggu ketiga lecture day :) 
Mood , still bersemangat nak belajar . Haha .

BTW , this week baru nak mula tutorial and lab , so mula lah sibuk nanti , ehh CoQ pn dah mula this week :) hahaha. Ak dgr kitorg blaja wind instrument :DD tp pape pn ak dah tak boleh enjoy macam awal awal week . Ak ada dengar ramai dak kelas ak dapat Poly , Congrats ! hahaha .

Oh ya , ak buat dua sesi untuk blog famili ni yo . Satu sesi . Main blog is for famili of course . Cerita pasal berlaku kek kolo pilah gn senanti . Walaupun ak xnmpk satu post pn lg dari org belah sana -_-''

Satu lagi dari pihak ak, well . Krg korg rndu ak susah pulak . Hahahaha .. :p

Semalam , wawa ad IM , tny pasal folio bm , ntah ap kebenda ntah. So ak pn tlg lh seboleh yg ak tau. Tp jgn ko xbuek lak. Ak lepuk kepala nty ==''

Jumaat lepas, hari agong. kat perak nilah. Ak berjalan sensorang kt Poket C, pftt. Last nya, semua tutup, hilang semangat nak g beli buku. derrr..

Pape pn, semuasemua oke oke je kt sni :) hahaha. 

K lah, tido time, ada masa nanti ak update lagi. :)

Assalamualaikum. Kirim salam kat semua k .



Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;