//My Family.
Hai semua semua :)
Wednesday, August 1, 2012 @ 9:41 PM | 0 Talk [s]

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua. 

Maaf lah di atas kelewatan ku mmbuat sebarang post. pftt , Malas sebenarnya. Haha. Btw, adakah sudah lambat untuk ak mengucapkan selamat berpuasa ? hehe. Rasanya tak lah lewat , sampai orang lain dah bukak lagu raya skrg ye tak ? -_-'' 

Di umumkan bahawa , ak ada cuti raya seminggu ! Hehhe. Sila jeles. Then, ada study week , and maybe , ak akn smbung je cuti kat rumah. Dan akan exam 30 August. Wahh ! After that cuti sems , ada seminggu lagi . Pastu masuk sems 3. Final sems for foundation year. 

Oh ya, merujuk kepada wawa, ak balik bila. Ak balik 17 August ni. Dari batu gajah , ak balik naik train pukul 3.40 am. Around 6-7 , ak sampai KL Sentral. Dan akan sampai seremban dalam pkul 10 cmtu. Sampai pilah mungkin 11. Then ak akn ambik tksi maybe ? Hahaha. Entah lah , Malas nak pikir lagi. Ak nak fokusssss~~ kat test ak yg dekat2 dgn byk bnda lg. Haha.

Tiket ak dah ambik dah semalam, I sewa kreta u, g ambik tiket -_-''

Mahal betul sewa. :P Puasa lama lagi lah cm ni. Hhaha.

Okelah , ak mnggu saat saat ak boleh balik gak, Nak jugak ak tgk ap yg berubah sgt kt rumah, sepertimana si wawa mention kt ak dlm blog dy tu. Haha.

Klah, ppe hal. Assalamualaikum. :)



Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;