//My Family.
Random~~
Friday, August 3, 2012 @ 8:48 PM | 0 Talk [s]
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hehehe.

Maaf lah yer , Suddenly , I found a lot of awesome pictures from internet and I felt like , "Arghhh ! Need to let everyone see this stuff" . Pftt . Oke , They are not like a hotty stuff like diamonds and others but since I love those things. Why not I shared them. Well , sometimes sharing is caring BUT not all of things.

Tiba tiba speaking, maaf lah. Presentation banyak sangats sampai terpaksa pratice make perfects kat blog nihh. Otherwise, my marks will *no word good enough to describe it.

Now, I'm in my room. Dalam kepala tengah pikir nak buat ap , memandangkan minggu nak balik dah nak dekat . Minggu nak final exam pun dah dekat. So , taktau nak celebrate dulu atau study dulu. Hahaha. 

Dah jadi kebiasaan , sebelum ak dapat balik berehat rehat , test test quiz quiz semua nak datang . Nasib baik , sems ni assignment kurang sikit. Ak pn hairan . tapi nak buat cm ne , syukur jelah. Ada satu quiz yang still kacau hidup ak xnak g jauh jauh. Hahaha.


U all know what , Aku nihh dah rindu gila nak ambik gambar banyak banyak macam dulu, Tapi dah xad peluang langsung dah. Rasa macam , Cehh , semua bnda ak dah takdapat nak buat dah. -_-''

Tapi papepun banyak jugak lah yang aku belajar bila belajar kat sini,

1. Ak dapat belajar balik naik train sendiri , naik bus ? Bus tak kira sebab selalu balik sekolah naik bus. :P

2. Ak menguruskan semua benda sendiri , pergi Finance bayar yuran , tengok dah bayar habis ke belum . Check balance sume.

3. Susun jadual sendiri , tengok mana ada masa yg sesuai utk masuk kelas .

4. Cari kedai yang jual benda2 yg penting sperti tesco tuhh . Haha.

5. Membiasakan diri duk sini. -_- Maun jugak dekat 2bulan dah ak duk sini tak balik. 

So, konklusi , dah tak boleh nak lari hostel macam dulu. HAHHAHAHAHHAHA.
Nak buat macam mana , kat sini senior2 sume buat keje sendiri , xad masa nak sibuk kan diri suh junior buat keje dorg, kejut kan dorg ke hapa. Or, nanti dah habis basuh baju, akak nak after, nanti panggil ya. NO MORE k. Sini sume buat keje masing2 

Mcm apa ehh , ummm ... 

Pokok pangkalnya, kat sini cuma perlu buat kerja masing masing dan tak perlu sibuk hal orang. 
Terima Kasih lah kepada semua senior2 yang berdedikasi di sini . HEhehe.






Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;