//My Family.
Down To Earth Program ^^
Thursday, November 22, 2012 @ 8:15 PM | 0 Talk [s]
Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

Sebelum terlupa . Ni sebagai tanda ingatan je yer . Hari Sabtu lepas course aku ada buat program ke Kedah . Then , Thanks to orang sana sebab sudi post sebagai segala bagai ke blog dorang .

Ni link blog :- Masjid Lana Bulu

Ni link Video yang ada course ICT/BIS :- Video Down To Earth

Ni link Gambar-2 course ICT/BIS :- Gambar Gambar

Dengan bangganya , Sila Jeles . Haha . Riak sekejap ya . >,<

Maaf , maaf . Saja nak bagi tau . Alhamdulillah , program tu berjalan dengan lancar , banyak jugak budak budak ni ambik gambar tapi maaf lah ya . Tak dapat nak post sebab bukan bawah department media . Hahaha .

Apa apa pun , its quite good for me . Even I got so tired . pfttt .

So long , byebye :)



Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;