//My Family.
sajo nak update :)
Monday, December 3, 2012 @ 12:19 AM | 0 Talk [s]

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hai . Sekarang aku baru je dapat masuk kan gambar dari phone sendiri. Pinjam kawan punya usb. Ish, aku tak peduli aku nak gak cari aku punya memory reader! Tapi kalau aku jumpa kat tempat bukan yang sepatutnya, aku penggal kepala sensorang. I am serious! Hahaha.

btw, gambar kat atas adalah gambar Masjid Kg. Lana Bulu, Kedah. Lawa kan? Masjid dia. Tapi serius panas gila. Aku tak tahan betul -_-''


Bebudak ni sibuk nak gi ambik gambar kat tengah tengah sawah tu. Tak sanggup aku. Panas wokk! So, aku pun dok tepi tu , tapi tetap rasa bahang doe.



Oke, yang atas ni dari perspective yang lain pulak. Aku suka gambar kat atas tu. Nampak macam luas pandangan ouhh. Dan warna awan dia biru dengan tone yang lawa lawa. Ish, kalau aku boleh lukis camni mesti awesome gila.

So long, kegilaan aku nak ambik gambaar dah kembali. Wuhuuu ~~

Lupa, tadi kad bank kawan aku kena telan. Hahahaha. Seram. Aku harap tak jadi kat aku. Tak makan aku takdo kad bank.

So, byebye.

p/s : Aku dah ada cara nak prevent dari main game di komputer. Hahahaha. Siap lah kau komputer. Aku jadi kan kau bahan experiment :3



Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;