//My Family.
18 January 2013
Friday, January 18, 2013 @ 4:22 PM | 0 Talk [s]

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua , whats up babeyhhh ~~

Happy New Year guyss ! Semoga tahun ni akan lebih baik lagi dari tahun tahun yang sebelumnya . InsyaAllah. 

btw, 24 January ni Maulidur Rasul , 10 February CNY , dan 28 February MidSem. cepat betul jadual aku sem ni.

Sekarang cuaca tak menentu, kejap hujan kejap panas, kejap macam hape pun aku taktau. Tapi masa aku duk rumah haritu manjang hujan je. Sejukk woo.

Alhamdulillah, sangat sangat bahagia skrg. >,<
Banyak benda berjalan mengikut perancangan asal aku masa 2011
The flows were just nice. My to-do-list, my 10 years's plan in future, & so on.

Jadi thanks a lot kat sir rai sebab bg aku inspirasi nak buat future plan tu , hahaha.

Oke, untuk budak budak SPM'11 , kita dah boleh ambik SPM Certificate.

The story began :- 
2 hari lepas, aku mintak tolong adik aku pergi ambik sijil tu memandangkan dorang bersekolah kat TMS kan. Tapi!! aku takpaham kenapa adik aku tak boleh ambik kan. After all, aku bukan nya tak serumah dengan adik aku. Macam lah aku tak kan balik langsung dah rumah tuu. Saja nak susahkan aku pergi sekolah mintak benda tuu. pftt. What a life -_-''

So, adik aku cakap, acik kerani suh aku ambik sendiri. Haah, memang aku tengah free + rajin pun nak gi sekolah tuu. Ayooo.
Jadi, tengok ahh camne nanti. Kalau aku rajin. Haha.

2nd story :-
Ciss! Rumate aku cakap course dia nak pergi teluk batik esok -,-
hukhuk~~~ Apa aku nak buat esok ni. Menghabiskan masa dengan tidur jelah kott. Bukak buku sikit. & bla bla bla.

aduii, lapa pulak bau makanan budak2 ni masak. Jap g beli mknn!! -,- Sial lah, cafe dah lah charge makanan mahal nak mampus. Stress aku. Ingat duit aku macam duit encik donald ke. lol.

haha , aku rasa tak teratur aku tulis ni. fail fail -_-''

k ah, bye. Nak tido japp.




Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;