//My Family.
20 January 2012
Sunday, January 20, 2013 @ 2:05 PM | 0 Talk [s]

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

So sekarang dapat lah menyesuaikan diri sekejap dengan suasana ahad yang sangat unproductive ini.
Hari ni dekat Perak, cahaya terang gila. Memancar sampai kalau tengok lama lama, mata boleh sakit. Silau teramat. Terang betul bilik aku harini. Macam semalam pun sama, terang gila sampai dah pukul 6.30 pm pun, terang lagi. Usually, when 6.30pm, there will be dark. Sort of. Lebih kurang macam kat NS je..

After all, bilik depan <tingkap> aku dah balik dari cuti dorang. Memang selalu foreigner memang boleh lambat seminggu eah? Erghh.

Lain lain, take care semua. Penat ahh. Aku nak habis kan download kejap. Ciaoo, bye.



Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;