//My Family.
#RandomPost
Wednesday, February 27, 2013 @ 10:37 AM | 0 Talk [s]
 

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua. 

I'm gonna come back for mid-sem break! Even it will be 4 days only as usual but it will be enough for me. Hahaha. Afterall, kejap lagi ada benda penting nak berlaku. Wish me luck! 

btw, aku dengar result SPM'12 akan keluar 20 Mac kan, Good Luck kepada sapa sapa yang akan gi ambik result tu nanti, okay.

Apa apa pun, dua hari lepas, aku menambah pengetahuan drive Auto car sebab dah biasa manual. So far, okayy je. Abang Lan punya lah bersusah payah suruh aku sewa je kereta auto, lagi senang bla bla bla... So, after the first try, so far so good. Kereta masih lagi dalam keadaan baik. Nasib baik. Apa apa pun, I love manual car most! :)

Selain daripada tu, haritu dekat rumah ada ikan sembilang / keli besar gila. Aku ada tanya wan, bila masa ikan ni bakal masuk dlm perut aku. hahaha. Besar kott. Tak makan nak buat apa lagi kan, takkan nak bagi kucing ntah sapa yg ada kat bawah rumah tu. :p

Dalam bulan 4 atau 5, aku akan habis sem ni, baguslah. Cepat habis, cepat sikit perancangan aku nak buat benda lain. hmmm.

So long, aku dah takdo cito ni. Nanti lah yer. Bahan takdo dan aku nak gi buat keje sikit. So long, byebye. Dah lama tak tulis panjang panjang. Hahhaa. ^^

Walau apa pun, I'll be back homeeeeeeeeee. Miss home. My bed, my selimut, my bantal, and of course the best, television. ~~ k ahh, ~~





Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;