//My Family.
Kegilaan gwiyomi ...
Monday, April 29, 2013 @ 11:12 PM | 0 Talk [s]

Yoshh! Hai semua, aku tengah rajin, hahaha.
Aku rasa dah tak perlu diperkenalkan lagi dah semua ni, gwiyomi yang terkenal giloss ni. Somehow, aku takdelah smpi rajin nak pi tengok semua gwiyomi hangpa semua. 

Apa apa pun, kat news feed aku banyak org post pasal someone who known as Bobo. Boleh tengok di bawah. 


Tapi yang aku nak citer bukan dia, aku nak citer pasal DiGi Buddyz ni.
Buat video gwiyomi dan dapat tengok K-Pop Artist Live.
So sapa sapa rasa mcm berbakat too, Good Luck! Pandai DiGi promotion kan. :)

Papepun, ciaoo.



Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;