//My Family.
Hello May.
Thursday, May 2, 2013 @ 1:43 PM | 0 Talk [s]


Hello May ;

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Syukur sekarang dah bulan May, memberi makna pengakhiran semester tak lama lagi.
Tapi , hari ni aku nak cerita pasal apa yang aku dapat dari facebook pasal programmer.




rasa seronok bila tengok benda benda macam ni, mungkin suatu hari nanti aku akan buat game macam nenek ni main, haha. Tapi mungkin tak, aku nak specialist dalam benda lain nanti. Tapi sort of, aku semakin enjoy dengan apa yang aku belajar. Yess! Hahaha.


I am gonna be a programmer someday, I will! Hehe.
Tapi yang paling penting, selamat masuk bulan May, semoga semua dapat buat yang terbaik dalam hidup kali ni. Yang kurang kita tambahkan. Yang dah terlebih, kita kekalkan. :)

Apa apa pun, esok balik! HAHAHAHAHA. Tu yang paling best sebenarnya. Klah, jumpa lagi nanti.
Cuti nanti aku pikir apa aku nak buat dengan blog ni. Tata. 
Assalamualaikum.



Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;