//My Family.
UTP Jan'14 Intake is cominggg ~~
Thursday, October 3, 2013 @ 12:14 PM | 0 Talk [s]


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Tadi UTPMedia duk tweet pasal intake baru untuk next semester, January 2014. Budak budak SPM tahun ni pun boleh mohon as long as hang semua ada trial result. So, Good Luck!!

Kalau nak link lama website UTP, klik je gambar atas, nanti korang trus je gi laman web dia. Then, pergi side sebelah kanan website, ada gambar cenggini pulak :-


Ohh, aku jadi baik, aku dah link jugak benda atas ni, kalau hang semua tak jumpa. Well, u should try to apply. To accept or not, you can decide them later, right?

Apapun, after korang mohon, nanti ikut je semua apa yang dia nak, this and that. Then tunggu lah sampai korang dapat offer untuk pergi EduCamp. Wait! EduCamp ni sangat penting! Rugi kalau tak pergi, mereka akan interview korang, bagi case study. Ambik pengalaman je pun kan. 

Tu first stage, then second stage, korang akan dapat offer letter dari UTP, yeayyy!!

So, good luck. 

Good luck jugak budak PMR rini :)




Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;