//My Family.
cuti sekolah dah nak dekat laa;
Tuesday, August 24, 2010 @ 11:25 PM | 0 Talk [s]
tak sabar nak tunggu cuti..start counting...sangat cepat masa tik tok tik tok ya..lepas ni cuti seminggu sebelum raya !

asyik cakap pasal raya je an? puasa belum tentu penuh lagi, sekarang ni dah nak dekat tarikh yang ditunggu iaitu hari Merdeka, oh ya! asyik teringat benda lain terlupa tak lama lagi hari kebangsaan tu.

tarikh 31 ogos itu juga merupakan tarikh lahir mama ! jadi nampaknya, kita kena menghitung hari lagi, how much time left? kena kira lah, malas pulak nak pergi usha usha kelaendar kat hujung sana.

tetapi,

bila cuti dah nak dekat ni, bermakna juga homework akan di beri oleh guru guru tanda ingatan tulus ikhlas dari mereka, supaya, pelajarpelajar mereka tidak alpa, haha;p tapi sayang nya aku tercadang tamau terima homework laa..

sekolah aku akan kehilangan lagi seorang guru, guru bahasa inggeris aku, dia dapat naik pangkat, kerja kat ppd lepas ni,

TAHNIAH ! TAhNIAH ! TAHNIAH !

sapa lah pengganti cikgu bi aku yer, still waiting...berharap bukan puan TETTT!

tadi tengok cerita THE VAMPIRES DIARIES, sedap cap ibu kakilah ! takpayah cerita, memang best ! jangan cakap sahaja, tengoklah sekali,,

setiap hari selasa, 9.30 pm sehingga 10.30, 8TV,

okelah, sampai sini sahaja dahulu, salam ;p

Labels: , ,




Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;