//My Family.
kenduri kahwin dekloy && mama rock dangdut
Monday, June 14, 2010 @ 12:34 PM | 4 Talk [s]
hai hai hai ;
salam satu malaysia; ngee;

mulai hari jumaat sabtu dan ahad yang lepas; ada majlis perkahwinan sepupu kami; yang dipanggil dekloy; sekarang dah kahwin dengan pasangannya; pada hari sabtu yang lepas; majlis diadakan di rumah pengantin perempuan di chembong negeri sembilan; masjid tanah; lebih kurang macam tulah;

kat sana bersanding; tak join tengok; cuma pergi makan sahaja; heeee

kat sana ayah ada ambik satu video; jom la tengok ramai ramai; sharing is caring; olala;



bagilah komen oke?

lepas tu ada lagi satu kakak ni nyanyi sedap sangat; tapi sayang tak leh nak upload kat youtube sebab heavy sangat; nanti aku try letak kat blog; bila ayah dah balik nanti; oke;

jadi minggu ni cuma dipenuhi dengan pergi kenduri; semalam pun baru je dapat undangan pergi kenduri lagi; wow kenyang habis lah minggu cuti ni ye tak? memenuhi undangan sahaja; jimat gula kat rumah; hahha [entah apa yang kena mengena dengan gula]

sapa tahu kenapa ramai orang tak mahu jual barangang kawalan?? rugilah kalau boikot; nanti orang lain dapat untung puluh puluh anda rugi peluh peluh;

ingat nak letak gambar tapi ayah tak kasi lagi gambar tu kepada tuan cerita; jadi hanya dapat dengar cerita jelah kan; macam tak best tengok blog kosong; huuu

pape pun; selamat menonton mama dangdut oke;

salam

Labels: , , , ,




Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;