//My Family.
semangat bergambar !
Tuesday, July 20, 2010 @ 11:39 PM | 0 Talk [s]

secara tetiba lepas hujan tadi semangat nak ambik gambar.. salah satunya adalah ini!

oke !

cerita untuk hari ini adalah;

jeng jeng jeng..

petang tadi kami balik sekolah dan dijemput oleh ayah kami...aku pulak pergi library pergi baca novel yang tak habis habis baca dari hari tu..asyik tak sempat jer..form3 pulak tadi ada kelas tambahan sampai pukul 4...then aku jalan pilah..

sekarang phone aku turut berfungsi sebagai kamera tak kekal sebab lepas ambik gambar kena letak dalam kom terus sebab tak mahu memorynya lupus..

petang tadi wawa rajin rajin !

buat homework dia..sempat capture kejap tadi..jap yer..










rajin kan?? hehehe

seterusnya gambar wawa masa dekat seri menanti ada majlis PESTA PERSUKUAN ADAT..

wawa masuk melukis dan mewarna..ambik kejap gambar before dia kena lukis poster..


lepas tu aku dan abang kena halau oleh makcik penjaga pertandingan tu sebab takut ada penipuan! kejam!
kami pun duduk dalam istana duduk buat macam rumah sendiri..:-) ngee!

baek ! sampai disini..

salam muhibah !

Labels: , , ,




Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;