//My Family.
entry ke 100 tentang laman web best untuk diterokai ;
Friday, August 6, 2010 @ 6:02 PM | 0 Talk [s]
memandangkan sekarang dah entry yang ke 100, berniat suci nak cerita pasal laman web best untuk diterokai. lebih lebih lagi laman laman ini memang selalu kami adik beradik termasuk lah mama ayah exactly !

before i nak masuk ke dalam dalam lagi i nak kasi tahu secara perdana kepada rakan rakan sekalian terutama pembaca blog famili ku ini bahawa URL blog ini telah di ubah. repeated; URL blog ini telah di ubah..

sebelum ini ;

http://ROSEAIMFAMILY.blogspot.com

telah bertukar menjadi ;

http://BLOG-FAMILI.blogspot.com

berharap informasi ini berguna ya ! haha;

sambung cerita; pasal laman web tadi..termasuk laman blog ea ! sebelum itu sukacita ingin aku katakan bahawa semua laman web yang dipaparkan tidak berkaitan dengan laman lucah dan laman yang kurang bermoral..sekian

disini aku list kan;

yang  popular kat home sweet home ini adalah ;

selain itu ada juga laman web yang best nak ditengok seperti ;










Okeylah, nampaknya yang aku ingat ni sahaja..Yang lain lain kalian boleh tengok kat senarai blog yang ada kat tepi blog ni un selalu tengok..lebih lebih lagi kalau ada yang blogwalking atau sapa sapa kat shout ! for sure cepat cepat aku jengah..tetamu datang kan? mestilah suka..:-)

tak lama lagi bulan puasa an? so nak cakap kat semua selamat berpuasa..:-D

salam

Labels: , ,




Older Post | Newer Post


Pegawai Bertugas;


Assalamualaikum and hai :)


mailbox

Entries NotaKaki

duludulu!




HEW HEW;